Συνεντευξη [Q&A] με τον Ακινδυνο Γκικα

Καλωσορίσατε στο Sin Radio, κ. Γκίκα! Η θεατρική πρόταση με τον τίτλο ‘O ουρανός πάνω από την πόλη’ ανεβαίνει στον Πολυχώρο Cartel. Μια παράσταση εμπνευσμένη από το κινηματογραφικό σενάριο της ταινίας “Wings of desire” (Τα φτερά του έρωτα) των Wim Wenders και Peter Handke. Πόσο γοητευτικό και συνάμα «επικίνδυνο» είναι κανείς να «αναμετράται» με τόσο γνωστά έργα; Τι σας ώθησε να συμμετάσχετε στη συγκεκριμένη παράσταση;

Καλώς σας βρήκα και εσάς, αλλά και τους φίλους του Sin Radio!
To “Wings of desire” είναι μια κινηματογραφική ταινία που είχα την τύχη να την πρωτοδώ όταν κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους το 1987. Ήταν μια ταινία που με σημάδεψε και το 1998 για πρώτη φορά μου πέρασε η ιδέα να την κάνω θεατρική παράσταση και να την σκηνοθετήσω. Χρειάστηκε να περάσουν 15 χρόνια, πολλές αλλαγές και ακόμη περισσότερες ζυμώσεις, κυρίως μέσα μου, για να πραγματοποιηθεί εκείνη η ιδέα. Είναι η δεύτερη φορά που εμπνέομαι σκηνοθετικά και εκτελώ διασκευασμένο κινηματογραφικό σενάριο. Η αρχή έγινε το 1998 με τον “Δράκουλα” του Bram Stoker που στάθηκε αφορμή για το ανέβασμα της παράστασης “Δράκουλας: μια συμφωνία στην κόλαση”, που έγραψε ο Ιάκωβος Δρόσος, μετά από παρότρυνση δική μου, εμπνευσμένο από το μυθιστόρημα, την Κοπολική ταινία και ιστορικά στοιχεία από τον αυθεντικό Ρουμάνο Βασιλιά Βλάντ Γ΄ Τσέπες. Η παράσταση είχε ανέβει την θεατρική σεζόν 1998-99 στο θέατρο “Studio Ιλίσια”.

Κάπως έτσι πραγματοποιήθηκε και η θεατρική μεταφορά και διασκευή του ¨Ο Ουρανός πάνω από την πόλη” την οποία έκανε πράξη με εντυπωσιακό τρόπο η Σοφία Τσάκα, καθώς κατόρθωσε με εξαιρετικό τρόπο να φτιάξει μια εντελώς νέα ιστορία μεταφερμένη στην Αθήνα του 2015.

Δεν νομίζω πως η “γοητεία” ή η “επικινδυνότητα” ενός γνωστού κινηματογραφικού σενάριου διαφέρει στην ένταση της “αναμέτρησης” με ένα θεατρικό κείμενο των “ιερών τεράτων” του χώρου. Σημασία έχει να “αναμετρηθείς” !!!

Η παράσταση, αν και εμπνευσμένη από το ως άνω έργο, έχει προσαρμοστεί στα δεδομένα της εποχής μας και μάλιστα αυτά της πρωτεύουσας, κάνοντάς την άκρως επίκαιρη ως προς τη θεματολογία, αλλά και τα μηνύματα που περνά στο θεατή. Με ποιο τρόπο επιδιώξατε να επιτύχετε την προσαρμογή αυτή και κατά πόσο η δύσκολη οικονομική και κοινωνική κατάσταση της χώρας «βοήθησε» το έργο σας;

Είναι αυτό που σας προανέφερα! Ήρθε το “πλήρωμα του χρόνου”! Αυτό που βιώνει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια μέσα σε αυτή την οικονομική ασφυξία, την πολιτική αναλγησία, την κατάρρευση των ιδεολογιών και των κεκτημένων αξιών, στάθηκε ως βασική έμπνευση για την παράσταση αυτή. Η μεταφορά των εικόνων που διαδραματίζονται στην παράσταση, αντανακλούν τους δρόμους και τις γειτονιές της Αθήνας, γιατί είναι η πόλη που μεγάλωσα, η πόλη που περπάτησα, η πόλη που μίσησα και ταυτόχρονα αγαπώ! Είναι η πόλη που παραπατά σε κάθε της βήμα, που “ψάχνει” και “ψάχνεται” όχι απλά για να προσαρμοστεί, αλλά να αναγεννηθεί!

Στην παράσταση αυτή έχετε την ιδιότητα του σκηνοθέτη και του ηθοποιού. Πώς καταφέρνετε να διαχειρίζεστε την καθεμία και τις ανάγκες της, και υπάρχει κάποια που –έστω και λίγο – προτιμάτε περισσότερο;

Μαλώνω και σας το λέω με ειλικρίνεια αυτό, πολλές φορές τον εαυτό μου για αυτήν την διπλή ιδιότητά μου στην παράσταση. Είχα συναποφασίσει με τον σκηνοθέτη Ακίνδυνο ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιεί στις παραστάσεις που σκηνοθετεί τον ηθοποιό Ακίνδυνο. Υπέπεσα, όμως, στο ατόπημα με αποτέλεσμα να μειώσω τον ηθοποιό για να αφήσω όλη την ενέργεια και τον χρόνο στον σκηνοθέτη (ομολογώ ότι τα τελευταία χρόνια αγαπώ λίγο περισσότερο αυτόν τον ρόλο….).

Πώς βλέπετε τα θεατρικά πράγματα σήμερα στη χώρα μας; Γίνονται προσπάθειες από θεατρικές ομάδες, υπάρχει διάθεση για δημιουργία και ο κόσμος δείχνει να στηρίζει το θέατρο.

Υπάρχει πολύ “ψωμί” (καλλιτεχνικό) τα τελευταία χρόνια. Γίνονται πραγματικά εξαιρετικές δουλειές! Πιστεύω στη δημιουργία, αλλά μου τα χαλάει λίγο η πολυδιάσπαση. Θα προτιμούσα ομάδες να ενωθούν μεταξύ τους και να παράξουν πολυπρόσωπες παραστάσεις και να “αναμετρηθούν” με σπουδαία κείμενα. Η πολυδιάσπαση το μόνο που καταφέρνει είναι και την πολυδιάσπαση του κοινού, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να στηρίξει όλες τις προσπάθειες και να χάνονται εξαιρετικές δουλειές λόγω μη προσέλευσης θεατών… Με 1000 πρεμιέρες μέσα σε μια θεατρική σεζόν, πόσες μπορεί να στηρίξει το θεατρόφιλο κοινό;

“Ο Ουρανός πάνω από την πόλη” είναι μία πολυπρόσωπη παράσταση με τη συμμετοχή 10 ηθοποιών. Πόσο εύκολες είναι οι συνεργασίες και πώς διαχειρίζεστε τυχόν διαφωνίες κατά τη διαδικασία των προβών και της γενικότερης προετοιμασίας μιας παράστασης;

Έχω μάθει να σκηνοθετώ πολυπρόσωπες παραστάσεις και το λατρεύω αυτό! Φέτος όμως, ευτύχησα να ζήσω την απόλυτη εμπειρία “θεατρικής ομάδας” με τους ηθοποιούς μου! Με ταξίδεψαν με ένα τρόπο μοναδικό, σχεδόν ουτοπικό! Με “δίδαξαν” και μου προσέφεραν απλόχερα έμπνευση και αυτό είναι ευεργετική διαδικασία στο θέατρο. Με κατέστησαν “επιτυχημένο” πριν καν παρουσιάσουμε την δουλειά μας. Τους ευχαριστώ για το “ορόσημο ζωής” που μου χάρισαν…

Σε κάθε τριήμερο παράστασης υπάρχει κι ένα διαφορετικό δρώμενο με γνωστούς και νέους καλλιτέχνες (εικαστική έκθεση, χορός, μουσική). Ποιος είχε την αρχική ιδέα γι’ αυτήν την όμορφη «παρέμβαση» και κατά πόσο πιστεύετε ότι οι νέοι άνθρωποι / καλλιτέχνες μπορούν σήμερα να ελπίζουν για ένα καλύτερο αύριο;

Η ιδέα ήταν δική μου και ήταν απόλυτα στοχευμένη. Όπως σας είπα και παραπάνω, πιστεύω στην συνένωση δυνάμεων Είμαι κατά της πολυδιάσπασης. Η τέχνη πρέπει να έχει σκοπό και στόχο και όχι να αναλώνεται στην χαοτική… Η θεατρική ομάδα “ΘΑ ΔΟΥΜΕ” θα παλέψει πολύ γι αυτό και τώρα αλλά και στο μέλλον. Μέσα από την σύνθεση και την συνεργασία όχι απλά οι νέοι άνθρωποι αλλά και οι μεγαλύτεροι μπορούν να χτίσουν όχι μόνο ένα καλύτερο αύριο, αλλά, ΤΟ ΑΥΡΙΟ!!!

Κατά πόσο κάνετε χρήση των νέων τεχνολογιών (social media, κ.λπ.) και αν πιστεύετε ότι έχουν αλλοιώσει την αγνότητα των συναισθημάτων και την αμεσότητα της επικοινωνίας, σε σύγκριση με το παρελθόν;

Αν και κάποιας ηλικίας (γελάω), σας ομολογώ ότι είμαι από τους πρώτους στην Ελλάδα με προσωπικό υπολογιστή. Άρα γνωρίζω αρκετά καλά τις νέες τεχνολογίες και καθημερινά ασχολούμαι μαζί τους… Είναι πολύ εύκολο και το συνηθίζουμε, εμείς οι άνθρωποι ως είδος, να ρίχνουμε το φταίξιμο για ό,τι μας συμβαίνει κάπου αλλού, εκτός του εαυτού μας… Γι’ αυτό, σας παρακαλώ, επιτρέψτε μου να κλείσω με ένα κομμάτι από την παράσταση που λέει ο ρόλος μου:

Όταν το παιδί ήταν παιδί, ξύπνησε μια μέρα σε ξένο κρεβάτι, και τώρα αυτό συμβαίνει συχνά, πολλοί άνθρωποι του φαίνονταν όμορφοι, και τώρα αυτό συμβαίνει μόνο κατά τύχη, είχε μια ξεκάθαρη εικόνα για τον Παράδεισο, και τώρα μόνο τη φαντάζεται, δεν μπορούσε να μη σκέφτεται το τίποτα, και τώρα μόνο στην ιδέα ανατριχιάζει.

Όταν το παιδί ήταν παιδί, έπαιζε με ενθουσιασμό, και τώρα αφοσιώνεται σε κάτι, μόνο αν αυτό το κάτι είναι η δουλειά του.

Σας ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να μην σας κούρασα.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΙΝΔΥΝΟ ΓΚΙΚΑ

ak03

Γεννήθηκε στον Πειραιά. Αποφοίτησε από την Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Ως ηθοποιός, από το 1987 μέχρι το 1993 ανήκε στο δυναμικό του Ανοιχτού Θεάτρου του Γιώργου Μιχαηλίδη και πήρε μέρος στις παραστάσεις του «Τρικυμία» του Σαίξπηρ (Σεβαστιανός), «Πελεκάνος» και «Δεσμά» του Αυγ. Στρίντμπεργκ, «Τρεις αδελφές» του Ά. Τσέχωφ (Ροντέ), «Βάτραχοι» του Αριστοφάνη (Ηρακλής) για τα Επιδαύρεια 1990, «Ανθή» του Αντρέγιεφ, «Η Αθήνα μετά την βροχή» του Γ. Μιχαηλίδη, «Άμλετ» του Σαίξπηρ (Λαέρτης) και «Γαλάζιο πουλί» του Μ. Μέτερλινκ (Σκύλος).

trikumia-01

Συνεργάστηκε με την Παιδαγωγική Σκηνή της Τζένης Φωτίου, με τον Θίασο Θυμέλη του Ν. Βασταρδή και με το Μοντέρνο Θέατρο του Γ. Μεσάλα στα έργα του Αριστοφάνη «Λυσιστράτη» (Αριστοφάνης) και «Όρνιθες» (Χρησμολόγος) για τα Επιδαύρεια 1991.

Επίσης, συνεργάστηκε με το Εθνικό Θέατρο στα έργα «Η δολοφονία του Μαρά» του Βάις σε σκηνοθεσία Κ. Δαμάτη, «Οιδίπους επί Κολωνώ» του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Α. Μινωτή για τα Επιδαύρεια 1989, «Η Κατάληψη» του Μ. Κορρέ σε σκηνοθεσία Ε. Γαβριηλίδη και «Νεφέλες» του Αριστοφάνη (Μαθητής του Σωκράτη) σε σκηνοθεσία Κ. Δαμάτη για τα Επιδαύρεια 1994.

Το καλοκαίρι του 1995 συμμετείχε στην παράσταση «Στάση Λεωφορείου» του Ουιγ. Ίνγκ στο Θέατρο Αθηνά σε σκηνοθεσία Γ. Ιορδανίδη.

Με τον Θίασο ΚΡΑΜΑ συμμετείχε στις παραστάσεις: «Η παράσταση συνεχίζεται», «Εκείνος και Εκείνος» (Λουκάς) και Δράκουλας, μια συμφωνία στην κόλαση» (Δράκουλας).

Έχει κάνει επίσης εμφανίσεις stand up comedy.

Τηλεοπτικές συμμετοχές: «Ακριβή μου Σοφία» σε σκηνοθεσία Δ. Χρονόπουλου για την ΕΡΤ-1, «Μυρτώ» σε σκηνοθεσία Φ. Κάραμποτ για την ΕΡΤ-1, «Κλείτος και ΣΙΑ» σε σκηνοθεσία Α. Τέμπου για την ΕΡΤ-1, «Οι φρουροί της Αχαϊας» σε σκηνοθεσία Γ. Διαμαντόπουλου για το MEGA, «Έτσι κι αλλιώς» σε σκηνοθεσία Γ. Νικολαίδη για τον ΣΚΑΙ, «Αχ Ελένη» σε σκηνοθεσία Γ. Κακλέα για το MEGA, «Ανατομία ενός εγκλήματος» σε σκηνοθεσία Π. Κοκκινόπουλου για τον ΑΝΤ1, «Σκορπιός» σε σκηνοθεσία Α. Καφετζόπουλου για το MEGA κ.α.

fra04

Συμπαρουσίαζε, επίσης, τις εκπομπές «Disney Club» (2 χρόνια) MEGA, «Κουκλομέγαλοι και πολυσπόρια» για την ΕΤ και «ΦραΠαιδιά με ΜαρμΕλλάδα» για την ΕΤ.

Στον κινηματογράφο έχει πάρει μέρος σε αρκετές ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους («Το κυνήγι της πάπιας» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Ινδαρέ, «Πάνω κάτω και πλαγίως» σε σκηνοθεσία Μ. Κακογιάννη, «Δέσποινα» σε σκηνοθεσία Σ. Γκορίτσα, «Η Πίσω Πόρτα» σε σκηνοθεσία Γ. Τσεμπερόπουλου, «Εκτός Τερέν» σε σκηνοθεσία Κ. Μεγαπάνου, «Ένα τσιγάρο δρόμος» σε σκηνοθεσία Π. Κουμπλή, κ.α.).

pisp01

Δίδαξε θέατρο για 4 χρόνια στο πρότυπο Σχολείο Βριλησσίων, όπου και σκηνοθέτησε αρκετές παραστάσεις. Οργάνωσε την Θεατρική Ομάδα ΣΦΙΑ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στην οποία σκηνοθέτησε τις παραστάσεις: «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» του Σαίξπηρ (1995) και η «Όπερα της πεντάρας» του Μπρεχτ (1996).

Σκηνοθέτησε το έργο της Χρ. Σπηλιώτη «Ποιος ανακάλυψε την Αμερική» (ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας 1998). Το 1997 ίδρυσε την Θεατρική Ομάδα ΚΡΑΜΑ, με την οποία σκηνοθέτησε τα θεατρικά έργα: «Η παράσταση συνεχίζεται» του Ρικ Άμποτ (1997-98), «Εκείνος και Εκείνος» του Κώστα Μουρσελά (καλοκαίρι 1998) και «Δράκουλας, μια συμφωνία στην κόλαση» (1998-99) του Ιάκωβου Δρόσου, βασισμένο στο μυθιστόρημα του Bram Stoker ο «Δράκουλας».

dr01

Το 2012 επέστρεψε στην σκηνοθεσία, ως μέλος της θεατρικής ομάδας “ΘΑ ΔΟΥΜΕ”, με το έργο της Νικολέτας Δάφνου «Sold Out» (Πωλείται Απόγνωσις) στο θέατρο “104”. Το 2013 σκηνοθέτησε το έργο του Κώστα Παπαγεωργίου “Κλέβε Minds” στο “Θέατρο της ημέρας”.

Το 2014 σκηνοθετεί την παιδική παράσταση “Η κούκλα που είχε δύο μαμάδες” με την ομάδα Vivido, και κάνει την επιστροφή του ως ηθοποιός στο θέατρο, στον ρόλο του Στρατηγού Θοδωράκη με το έργο “Capo d’ Istria” σε σκηνοθεσία Αναστασίας Κουμίδου. Συμμετέχει επίσης ως ηθοποιός στην παράσταση “Κρέας” του Peter Straughan σε σκηνοθεσία Ιωσήφ Βαρδάκη.

Το 2015 συνεχίζεται για τρίτη θεατρική σεζόν η παιδική παράσταση που εχει σκηνοθετήσει “Η Κούκλα που είχε δύο μαμάδες” στο θέατρο “104” στο Γκάζι ενώ για τα πλαίσια του Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού σκηνοθετεί το θεατρικό έργο του Κώστα Παπαγεωργίου “Σίσυφος”. Τον Νοέμβριο του 2015 έκανε πρεμιέρα η νέα θεατρική του σκηνοθεσία με την ομάδα “ΘΑ ΔΟΥΜΕ”, ¨Ο Ουρανός πάνω από την πόλη”, στην οποία συμμετέχει και ως ηθοποιός.

Screen Shot 2015-11-14 at 10.24.18 PM

Επί 27 χρόνια ασχολείται με την μεταγλώττιση και έχει δανείσει τη φωνή του σε πάμπολλες παιδικές σειρές, ντοκιμαντέρ, παιχνίδια, κινηματογραφικές ταινίες κ.λ.π.

Έχει, επίσης, αναλάβει τη σκηνοθετική επιμέλεια-προσαρμογή και το casting για πολλές κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές στον χώρο της μεταγλώττισης.

Από το 2008 διδάσκει σε Θεατρικές Σχολές τα μαθήματα της υποκριτικής και της πρακτικής πάνω στην μεταγλώττιση.

ak02

Από το 2014 αρθρογραφεί στο site paradromos.gr

Υπήρξε επι σειρά ετών μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Ελλήνων Ηθοπιών (Σ.Ε.Η.) και του Οργανισμού Εταιρικών Θιάσων (Ο.Ε.Θ.). Στο Σ.Ε.Η. έχει διατελέσει Γενικός Γραμματέας.

Επίσημη Ιστοσελίδα

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ‘Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ’

01_O_Ouranos_pano_apo_tin_poli

«Ο ουρανός πάνω από την πόλη»
Από 20 Νοεμβρίου 2015 | Τεχνοχώρος CARTEL

Η θεατρική ομάδα “ΘΑ ΔΟΥΜΕ” παρουσιάζει τη νέα της δουλειά Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, μια θεατρική παράσταση εμπνευσμένη από το κινηματογραφικό σενάριο της ταινίας “Wings of desire” (Τα φτερά του έρωτα) των Wim Wenders και Peter Handke (1987).

Πρόκειται για ένα «θεατρικό ντοκιμαντέρ», το οποίο μας μεταφέρει στην Αθήνα του σήμερα. Μία πόλη που ψάχνει τα πατήματά της και την ύπαρξή της μέσα από τεράστιες κοινωνικές, οικονομικές και πολιτικές αλλαγές. Άνθρωποι που ζουν και συγκρούονται με την ανελέητη απλότητα της πραγματικότητας και την πνευματική τους οντότητα. Το ανθρώπινο ένστικτο αντανακλά την αγγελική του διάσταση, ως σκιά, πάνω στους τοίχους της πόλης. Η «ακροβασία» του είδους μας στην βίαιη προσαρμογή της εξέλιξης. Το βίαιο παρελθόν εξαγνίζεται και ψάχνει την λύτρωση, σε ένα ακόμη πιο βίαιο παρόν.

Μία ελεγεία για την ύπαρξη, την αναζήτηση, την αγάπη, τον έρωτα, την απώλεια, τη ζωή.

Screen Shot 2015-11-14 at 10.00.38 PM

“Ο Ουρανός πάνω από την πόλη” είναι μία πολυπρόσωπη παράσταση, σύγχρονη, στην οποία συμμετέχουν 10 ηθοποιοί, σε σκηνές που εναλλάσσονται με τρόπο καταιγιστικό, σχεδόν “κινηματογραφικό”. Ο απόλυτα ρεαλιστικός λόγος εναλλάσσεται με τον ποιητικό.

Η παράσταση θα παρουσιάζεται στον Τεχνοχώρο CARTEL, στο Βοτανικό (τηλ.: 693-98.98.258) από τις 20 Νοεμβρίου 2015 έως και τις 21 Φεβρουαρίου 2016, κάθε Παρασκευή & Σάββατο 9:00μμ, Κυριακή 7:00μμ.

Κάθε τριήμερο θα υπάρχει και ένα διαφορετικό δρώμενο με γνωστούς και νέους καλλιτέχνες (εικαστική έκθεση, χορός, μουσική), το οποίο θα εντάσσεται στην παράσταση χωρίς να την αλλοιώνει, αλλά αντιθέτως αποτελώντας μέρος αυτής.

06_O_Ouranos_pano_apo_tin_poli

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ της ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Μετάφραση : Λήδα Κουτεντάκη
Διασκευή-Δραματουργική Επεξεργασία: Σοφία Τσάκα
Σκηνοθεσία : Ακίνδυνος Γκίκας
Πρωτότυπη μουσική σύνθεση & στίχοι τραγουδιών – Τεχνική επεξεργασία (εφέ) – Επιμέλεια ήχου: Ούγκο Βάρβογλης
Φωτισμοί παράστασης : Φίλιππος Μπουραΐμης
Σκηνογραφία-εικαστική επιμέλεια-Επιμέλεια κοστουμιών: Μαρία Αντωνιάδου
Διδασκαλία κίνησης: Νένα Παπαγεωργίου-Μουράτογλου
Διδασκαλία ακροβατικών: Μαρία Βαρβαντάκη
Βοηθός σκηνοθέτη: Λήδα Κουτεντάκη
Art Photography and Direction: Χάρις Κυριακίδη
Video promo- Teaser παράστασης: Μιχάλης Γλυνιαδάκης – Malyse Productions
Επιμέλεια μαγικών: Ve Spero

Παίζουν οι ηθοποιοί :
Στέλιος Ψαρουδάκης, Αφροδίτη Αντωνάκη, Ακίνδυνος Γκίκας, Βάσια Λακουμέντα, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Κωνσταντίνα Μatwali Κουτουλάκη, Νίκος Κρίκας, Ειρήνη Χατζηνίκου, Μαρία Αδάμου, Έλενα Δελακούρα.

Παραστάσεις: Παρασκευή και Σάββατο ώρα 9:00μμ, Κυριακή ώρα 7:00μμ
Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά
Εισιτήρια: 12 ευρώ, 8 ευρώ (φοιτητικό), 5 ευρώ (ατέλεια, άνεργοι)
Προπώληση: VIVA
Σελίδα της παράστασης στο fb: https://www.facebook.com/Oouranospanoapotinpoli.gr/

Χώρος:
Τεχνοχώρος CARTEL
Αγ. Άννης & Μικέλη 4 Βοτανικός (Στάση μετρό Ελαιώνας), 12241 Αθήνα
Τηλ. κρατήσεων: 693-98.98.258
https://www.facebook.com/CartelTexnoxoros
http://www.carteltexnoxoros.com/