Ο Χρηστος Αρχος στο studio | Ραδιοφωνικη εκπομπη ‘Λεξεις’ (24/02/2018)

Ο Χρίστος Φρούσιος συνομίλησε με τον Χρήστο Άρχο, στην εκπομπή ‘Λέξεις‘, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018, περί αστρολογίας και ψυχολογίας.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΑΡΧΟ

Ο Χρήστος Άρχος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982 και το ενδιαφέρον του για τον άνθρωπο ξεκίνησε απο πολύ νωρίς. Αφότου ολοκλήρωσε της βασικές του σπουδές, πήγε Αγγλία, όπου και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία Συμβουλευτικής και στην Κλινική Ψυχολογία και απέκτησε, στη συνέχεια, εξειδίκευση στη Γνωσιακή – Συμπεριφορική θεραπεία. Περαιτέρω σεμινάρια και εξειδίκευση απέκτησε στις διαταραχές της διάθεσης και στη συμβουλευτική σχέσεων και πιο πρόσφατα ασχολήθηκε με την Ψυχολογία της οικογένειας.

Ο περισσότερος κόσμος, όμως, τον έμαθε, όχι ως Ψυχολόγο, αλλά ως Αστρό–Ψυχολόγο. Επαγγελματίας αστρολόγος από το 2003, με ενασχόληση με την αστρολογία πάνω από 20 χρόνια, ξεκίνησε να διαβάζει βιβλία αστρολογίας ήδη απο το 1995. Ασχολήθηκε εκτενώς με την ψυχολογική αστρολογία, συναστρία και σχέσεις, αλλά και την προσωπική ανάπτυξη των ανθρώπων γύρω του.

Πιστεύει ότι κάθε άνθρωπος έχει τη δυνατότητα στη ζωή του να απελευθερωθεί και να αλλάξει τη ζωή του από τις καταστάσεις που τον καταπιέζουν.

«Η αστρολογία είναι η ατραπός για την ανακάλυψη του πραγματικού μας εαυτού και ο δρόμος να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τη ζωή μας και να τη ζήσουμε»

Σύμβουλος πολλών ανθρώπων, πρώτος εισήγαγε στην Ελλάδα, το 2006, το 1ο τετραετές πρόγραμμα σπουδών αστρολογίας ως Καθηγητής Εσωτεριστικών Σπουδών στην Ακαδημία ΨΧ, ενώ από το 2003, ως Καθηγητής Αστρολογίας, έχει παρουσιάσει στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, πολλά σεμινάρια. Δούλεψε για 5 χρόνια στο Περιοδικό Ζώδια και Μέλλον, αλλά συνεργάστηκε και με τα περιοδικά 30 μέρες άστρα, Αστρολογική Πυξίδα και Αστρολογικός Οδηγός.

Περισσότερα στην ιστοσελίδα του Χ. Άρχου εδώ.