Συνεντευξη [Q&A] με τους Destiny Heroes

Σας καλωσορίζουμε στο Sin Radio. Aπό ποια μέλη αποτελούνται οι DESTINY HEROES;

Στην πορεία της μπάντας αλλάξανε αρκετά μέλη μέχρι να βρεθούν συνεργάτες όπου θα ταιριάζουνε τα ‘θέλω μας’ και οι στόχοι μας. Σήμερα οι DESTINY HEROES αποτελούνται από τον GEORGE STANLEY στο μπάσο, VANGGELI GIANNOUKO στην κιθάρα και εμένα, GEORGE RAVEN, στα φωνητικά.

Tο νέο σας Αlbum, ‘Abandon The ship’, τι να προσδοκούμε από αυτό; Υπάρχει κάποια αλλαγή στον ήχο σας; 

Το ‘Abandon The Ship’ είναι μια πιο ώριμη και ολοκληρωμένη δουλειά σε κάθε επίπεδο. Στην παράγωγη, στη μουσική, στα φωνητικά, ακόμα και στον τρόπο που δουλεύτηκε, ηχογραφήθηκε και ολοκληρώθηκε. Είναι ένας δίσκος που δείχνει τη μετάβαση από την εφηβεία στην ενηλικίωση. Είναι μια δουλειά που αγαπήσαμε από την αρχή μέχρι το τέλος…

Ποια group έχουν επηρεάσει τον ήχο σας;

Στο μυαλό μας είχαμε να φτιάξουμε ένα μείγμα από Green Day, Linkin Park, Blink 182, γενικά κάτι μεταξύ των 90s και 00s music.

Κατά τη γνώμη σας, υπάρχει ποιοτική νέα γενιά προβαλλόμενων μουσικών και τραγουδιστών;

Το πραγματικά καλό τραγούδι γράφεται δύσκολα και αναπάντεχα. Δεν ακολουθεί μουσικά ρεύματα, αλλά κοινή λογική. Η κατιούσα που πήρε όμως η δισκογραφία έφερε έναν πανικό στους δημιουργούς και χάθηκε η κοινή λογική. Είναι πολύ βασικό για τον καλλιτέχνη να ακούει επικριτικά τα τραγούδια του και να διψάει για παραπάνω έμπνευση. Διάρκεια, όμως, υπάρχει μόνο για όσους έχουν επιμονή και σκέφτονται επιχειρηματικά και διεξοδικά.

Πώς βλέπετε το παρόν και το μέλλον της rock μουσικής γενικά;

Λείπει πολύ η έμπνευση, η πρωτοτυπία και η τρέλα. Γενικώς παίζει πολύ κόπια και αυτό δεν είναι καλό. Ας πούμε ότι ζούμε στην εποχή που εκλείπουν οι δυναμικές, το κλασικό αίσθημα και η προσωπικότητα στον ήχο, παρά την απαράμιλλη τεχνική και τον επαγγελματισμό, που διακρίνει πολλές μπάντες σήμερα.

Πώς νιώθετε πριν και μετά από κάθε σας εμφάνιση;

Ανυπομονούμε να ανέβουμε στην σκηνή και να μοιραστούμε την μουσική μας με τον κόσμο. Στην αρχή έχουμε κάποιο άγχος, αλλά σχεδόν πάντα στο τέλος κάθε εμφάνισης είμαστε χαρούμενοι. Αν η μουσική μας έκανε έστω και έναν από το κοινό να ένιωσε και να πέρασε καλά, είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμάς και μας δίνει μεγάλη χαρά.

Ποιο είναι το όνειρο των DESTINY HEROES;

Πιστεύουμε πως κάθε καλλιτέχνης έχει το όνειρο να μπορέσει να γίνει γνωστός και να ξέρει πως τη μουσική του την ακούει πολύς κόσμος και τον υποστηρίζει αρκετά, μέχρι το σημείο που μπορεί να ζήσει κάνοντας αυτό που αγαπάει. Έτσι και εμείς, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να εκπληρώσουμε το όνειρό μας.

Ποιος είναι ο στόχος και η αιτία ύπαρξης των DESTINY HEROES;

Παίζουμε μουσική γιατί το γουστάρουμε πολύ, εκφράζουμε ανησυχίες, σκέψεις, προβληματισμούς, αλλά, ως συνειδητο-ποιημένα, κοινωνικά, άτομα, θέλουμε να συνδέουμε τη μουσική μας με τη ζωή. Και κυρίως, με τον κόσμο που δεν είναι βολεμένος, αλλά πιέζεται στα ισχύοντα πλαίσια. Απευθυνόμαστε στον κόσμο και προσπαθούμε να μοιραστούμε μαζί του συναισθήματα και ιδέες.

Μελλοντικά σχέδια υπάρχουν;

Αυτή την περίοδο είμαστε σε φάση ξεκούρασης και αναδιορ-γάνωσης, γεμίζουμε τις μπαταρίες μας. Και από Σεπτέμβριο, με το κάλο, και αν οι συνθήκες το επιτρέπουν, να γράψουμε νέο υλικό με σκοπό να το κυκλοφορήσουμε στο εξωτερικό.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ DESTINY HEROES

10624809_10204284487966172_1245912952793679683_n

Οι Destiny Heroes είναι ένα Alternative / Punk / Rock συγκρότημα με αγγλικό στίχο.

Μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει ένα E.P. με τίτλο ‘The Wait E.P.’ σε παραγωγή από τον Μarkos Samaras και ένα L.P. με τίτλο ‘The Monster I Became’ σε παραγωγή του Bob Katsionis. Το δεύτερό τους single ‘Best Day’ αγαπήθηκε πολύ από το Ελληνικό κοινό και παιζόταν στο ραδιόφωνο για αρκετούς μήνες από την κυκλοφορία του.

Το καλοκαίρι του 2014, ηχογράφησαν κάποια καινούργια τραγούδια για κυκλοφορία μόνο σε ψηφιακή μορφή ως E.P. με τον τίτλο ‘Abandon the ship’, σε παραγωγή Ntinos Kosmopoulos. Περιλαμβάνει επίσης 2 bonus tracks: τα ‘The Monster’ και ‘Best Day’ από το άλμπουμ ‘The Monster I Became’, σε ακουστική έκδοση. Το πρώτο single ‘Abandon The ship’ (απ’ όπου και πήρε το όνομά του το άλμπουμ) κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβρη. Το δεύτερο single ‘God of the new age’ κυκλοφόρησε στις 06/02/2015 και το άλμπουμ στις 03/03.

Περισσότερα στοιχεία και πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στα κάτωθι link:

https://www.facebook.com/destinyheroesband
http://destinyheroes.gr

VIDEOS