Οι Men of Style στο studio | Ραδιοφωνικη εκπομπη ‘Το Transistor’ (21/11/2018)

O Γιάννης Χρονόπουλος φιλοξένησε στην εκπομπή “Το Transistor” τον Χρήστο και τον Σπύρο, ιδρυτικά μέλη της εταιρείας Μen of Style. Μίλησαν και εξήγησαν στον κόσμο ποιοι είναι, τι κάνουν και σίγουρα, μετά από αυτά τα 100 λεπτά που περάσαμε μαζί τους, λύσαμε πολλές απορίες μας και άλλαξε αρκετά η αντίληψή μας για αυτό που προσφέρουν!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ MEN OF STYLE (ΟΠΩΣ ΣΥΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ)

Το Men Of Style είναι η πρώτη ομάδα επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των δεξιοτήτων των Ανδρών που αφορούν στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους ικανότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους.

Με καθημερινή αρθρογραφία, παροχή καθοδήγησης – coaching, προγράμματα εκπαίδευσης, σεμινάρια και events, η εταιρεία μας, είναι η πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.

Το Παιχνίδι, δηλαδή το σύνολο της διαχείρισης των κοινωνικών δυναμικών που δημιουργούνται κατά την αλληλεπίδραση μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας, έχει τόσες λεπτομέρειες που μπορούν να αναλυθούν σε τέτοιο βάθος, που πραγματικά τρομάζουν κάποιον νέο που πρωτοασχολείται και πελαγώνει από το πλήθος των πληροφοριών που προσπαθεί να βάλει στο κεφάλι του. Όλα μπορούν να μπούνε σε μία σειρά όμως, αρκεί να έχει κάποιον να τον καθοδηγήσει.

Αν είσαι άπειρος με τις γυναίκες ή αν είσαι έμπειρος και θες καλύτερα αποτελέσματα, τότε το MenOfStyle.gr είναι ο καλύτερος τρόπος να ενημερωθείς αλλά και να καθοδηγηθείς προς αποδοτικότερες πρακτικές.

Τα άρθρα του MenOfStyle.gr θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις πόσο εύκολο είναι να προσεγγίσεις τις γυναίκες που θες, να βγεις ραντεβού μαζί τους και να τις κάνεις να περάσουν όμορφα μαζί σου αλλά και εσύ με αυτές. Παράλληλα, οι υπηρεσίες μας, είναι μια εμπειρία ζωής για όσους ενδιαφέρονται να αλλάξουν τα αποτελέσματά τους με τις γυναίκες προς το καλύτερο αλλά και να αποκτήσουν βάσεις για να γίνουν οι άνδρες που οι ίδιοι αλλά και οι γυναίκες ονειρεύονται.

Σκοπός της ομάδας του MenOfStyle.gr είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα.

Ονειρευόμαστε να καταφέρουμε με την μεταφορά των γνώσεών μας, να καταστήσουμε όλους τους άνδρες της Ελλάδος αποδοτικότερους και αποτελεσματικότερους στη προσέγγιση μιας γυναίκας και στη διαχείριση της σχέσης. Να γνωρίσουμε στον Έλληνα τους αποδοτικότερους τρόπους για να μπορεί να έχει τις γυναίκες που θέλει δίπλα του και να είναι ένας σωστός άνδρας απέναντί τους. Να καταφέρνει να ικανοποιεί τις επιθυμίες τις δικές του και της γυναίκας αλλά και να ανταπεξέρχεται στα εμπόδια που εμφανίζονται στις σχέσεις δύο ανθρώπων διαφορετικών φύλων. Να νιώθει όμορφα για τον εαυτό του και για την ερωτική του ζωή αλλά και να εκφράζει τις πραγματικές προθέσεις και συναισθήματά του χωρίς να φοβάται ή να έχει στο μυαλό του τους περιορισμούς του κοινωνικού προγραμματισμού που υφιστάμεθα όλοι. Να κυνηγάει την επιτυχία τόσο στον ερωτικό αλλά και στους υπόλοιπους τομείς της ζωής του καταφέρνοντας να υπερνικήσει την φοβία του αγνώστου και να καταφέρνει να επεκτείνει την «ζώνη ασφάλειας» του κατά βούληση. Ονειρευόμαστε να καταφέρουμε, οι Έλληνες, να είναι ικανοί, να ζουν μαζί μας το όνειρο.

Κανάλια μεταφοράς αυτής της γνώσης είναι τα άρθρα στην ιστοσελίδα μας MenOfStyle.gr, αλλά και σε διάφορα έντυπα και λοιπές εκδοτικές προσπάθειες του γραπτού ή του ηλεκτρονικού τύπου, στα οποία ο κάθε αναγνώστης έχει δωρεάν πρόσβαση και δυνατότητα μελέτης. Παράλληλα μέσω συνδρομητικών προγραμμάτων και σεμιναριακού τύπου διαλέξεις υψηλής ποιότητας, ο συμμετέχων μπορεί να μάθει και να εφαρμόσει, μαζί με εμάς, τις υψηλού επιπέδου γνώσεις που του μεταφέρονται σε πραγματικό χρόνο και περιβάλλον, αλλά και να απολαύσει βήμα προς βήμα  επαγγελματική καθοδήγηση, παραμετροποιημένη στις ανάγκες του και στις ιδιαιτερότητές του.

Το MenOfStyle.gr είναι η διαδικτυακή σελίδα της πρώτης Ελληνικής Συμβουλευτικής Εταιρείας για την εξέλιξη του Άνδρα, με έδρα την Αθήνα, η οποία και διέπεται από τους σχετικούς νόμους και περιορισμούς του Ελληνικού κράτους περί Ο.Ε και Συμβουλευτικών. 

ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

1. Inner Circle – Bad Boys
2. Dj Quads – I Got A Story
3. Asap Rocky – Praise the lord ft skepta
4. Arctic Monkeys – Do i wanna know
5. Sting & Stevie Wonder – Fragile
6. Craig David – 7 Days
7. Phil Collins – In The Air Tonight (Panski John Skyfield Remix)
8. Robbie Williams – Me and my Monkey
9. Kaleo – Way Down We Go
10. Fugees- Ready or not
11. Pharrell Williams – Happy
12. Gloria Gaynor – I Will Survive
13. Pharrell Williams – Happy
14. Gambino – Feels like summer childish
15. B.O.B ft. Hayley Williams – Airplanes
16. Dennis Lloyd – Nevermind
17. Adele – Skyfall
18. Gorillaz – Feel Good Inc
19. Santana – Maria Maria ft. The Product GB
20. Foy Vance – Make it rain
21. Hozier – Take Me To Church
22. Sting – Englishman In New York
23. Inner Circle – Bad Boys
24. Rotting Christ – Non Serviam (Bonus track – αφιέρωση)