Οι Sbaraquack στο studio | Ραδιοφωνικη εκπομπη ‘Τσαλακωμενα Σεντονια’ (06/11/2018)


Ο Δημήτρης “PAPIAS” Σκούρτης συναντήθηκε με το συντοπίτη του Λουκά Κούτρα, εκτός έδρας, στο studio μας, την Τρίτη 6 Νοεμβρίου και μίλησαν για το επικείμενο live της μπάντας, για αυτό που παρακολούθησε ο Λουκάς, για μουσική και άλλα πολλά και ενδιαφέροντα!

Οι Sbaraquack δημιουργήθηκαν πριν 6 χρόνια, το 2012 στην Κρήτη και έχουν στο ενεργητικό τους πάνω από τριακόσια live. Η μουσική τους είναι ιδιαίτερη και χαρακτηριστικά “πειραγμένη”. Παίζουν funk – freestyle rock & roll με πολλά κωμικά στοιχεία από τον τραγουδιστή τους τον ‘Πάπια’, που αυτοσχεδιάζοντας εμπλουτίζει το πρόγραμμα με κέφι & γέλιο προσφέροντας πολύ χαρά σε όλους!!

“SbaraQuack!!!” είναι το επιφώνημα έκπληξης στην “παπιστική” διάλεκτο….

“SbaraQuack!!!” αποτελεί και το όνομα της νέας μουσικής πρότασης που περιλαμβάνει Funk μουσικές, Rock ‘n’ Roll διαθέσεις, Disco φιγούρες, Δεκαθλητικές αντοχές και κωμικές αναταράξεις!

Όλα μαζί, σε ένα αποτέλεσμα στη θέα του οποίου ο καθένας έκπληκτος θα αναφωνεί: “SbaraQuack!!!”

Οι “SbaraQuack!!!” είναι  ένα σχήμα που δραστηριοποιείται συνεχώς παίζοντας ζωντανά οπουδήποτε, κεφάτες διασκευές μα και δικό τους υλικό.

Η μπάντα αποτελείται από τους:

Σκούρτης “Πάπιας” Δημήτρης – Φωνή
Τριανταφύλλου “DubaDuba” Κωστής – Μπάσο
Λαμπάδης “Chon Tros” Γιώργος – Κιθάρες
Φραγκούλατζης “Snoopy” Αλέξανδρος – Τύμπανα

Links:

– Facebook: Sbaraquack

– Videoclips: Ντισκοτέκ Gay BlisterBar

– Youtube (ενδεικτικά):  Tutti Frutti | Ντισκοτεκ Live @ Matala Festival 2015 | Bang Bang | How You Like Me Now | Fever | Hard To Handle Delilah | Minnie The Moocher

Email: sbaraquackmusic@gmail.com

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ LIVE

Την Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου επιστρέφουν στον πλανήτη Γη και προσγειώνονται στο Apolis lounge & beat! Οι Sbaraquack, είναι μία μπάντα, αλλά ΤΙ ΜΠΑΝΤΑ!!! Με απλά λόγια κι απέριττα, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΠΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΜΠΑΡΑΛΙΑ (όπως υποδηλώνει και το όνομα, φυσικά!) !!!

Είναι η μπάντα που με την Ιαχή τους ( = Quack!) σπέρνουν τη χαρά, το χορό και έναν ευχάριστο κι απολαυστικό όλεθρο, όπου και να βρεθούν!

Όταν η Funk γίνεται Disco όπου βασιλεύει η Rock βαδίζοντας σε Balkan δρόμους και η Metal ελληνοποιείται πριν καν πεις *Sbaraquack*, μόνο η διάθεση για χαμόγελο και χορό σου μένει!!! Το μόνο που μένει είναι να το εξακριβώσεις!!!

Πληροφορίες: Apolis: Άλσος Αγ. Δημητρίου, Πετρούπολη, 13231

Τηλ: 2105060620
http://www.apolis.gr & email: info@apolis.gr
Είσοδος: Ελεύθερη

ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

1. SbaraQuack – GayBlisterBar
2. Sbaraquack – Tutti Frutti
3. SbaraQuack – Love Potion Medley
4. Sbaraquack – Lonely Boy
5. SbaraQuack – Bang Bang
6. SbaraQuack – Discoquack Sbaraquack
7. Besh O Drom – Tortapapír
8. Show’s theme – Το ρετιρέ
9. Laco Tayfa – Surmat Hicaz Dolap