Αlter Βike Τours στο studio | Ραδιοφωνικη εκπομπη ‘To Τransistor’ (09/01/2019)

Η Νάντια κι ο Ανδρέας, από την Αlter Βike Τours, φιλοξενήθηκαν από τον Γιάννη Χρονόπουλο και μίλησαν με πολύ ενθουσιασμό για το τι ακριβώς κάνει η εταιρεία τους, πως ο αγωνιστικός τουρισμός είναι ο ωφέλιμος για τη χώρα μας και μας μύησαν για τα καλά στον κόσμο της ορεινής ποδηλασίας.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ – ALTER BIKE TOURS

Από το 2014 διοργανώνουμε διεθνείς αγώνες ποδηλασίας στην Ελλάδα με τη συμμετοχή αναβατών από περισσότερες από:

25 χώρες του κόσμου,
12 εθνικές ομάδες,
10 επαγγελματικές ομάδες
85 MEN Elite και 30 WOMEN Elite συμμετείχαν στους αγώνες UCI MTB S2 που διοργάνωσε η Alter Bike Tours στην Ελλάδα τον Οκτώβριο.

Εκτός από τους Έλληνες αναβάτες, συμμετείχαν και άλλοι εκπρόσωποι 21 χωρών της Ευρώπης, της Ασίας, της Αμερικής και της Λατινικής Αμερικής. Οι εθνικές ομάδες από τη Ρωσία, το Ισραήλ, τις ΗΠΑ, τη Σλοβακία, τη Σουηδία, την Αυστρία, τη Ρουμανία και περισσότερες από 15 ομάδες UCI ήταν παρόντες στους τρεις διεθνείς διαγωνισμούς.

Μεταξύ αυτών αναβάτες όπως ο Dubau Joshua – Πρωταθλητής Ευρώπης, ο Yamamoto Kohei – Πρωταθλητής της Ασίας, ο Stirnemann Kathrin – Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Αντωνιάδης Δημήτρης – Πρωταθλητής Ελλάδας, Βαβάκ Μπάρτλομιεϊ – Πρωταθλητής Πολωνίας, Κέσεγκ Γάνκα – Πρωταθλητής Σλοβακίας, Πρωταθλητής Terpstra Anne – Ολλανδίας.

Οι αναβάτες που έλαβαν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, Ολυμπιακούς Αγώνες, πρώην πρωταθλητές κόσμου, όπως ο Περικλής Ηλίας, Tiago Ferreira , Yana Belomoina , Stephane Τεμπιέρ, Ελισάβετ Brandau έχουν συμμετάσχει σε αγώνες μας τα προηγούμενα χρόνια.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ

Η Alter Bike Tours και τα μέλη της ήταν πλήρως υπεύθυνοι για την οργάνωση και την τεχνική εποπτεία των ακόλουθων αγώνων κατά την περίοδο 2014-2018:

8 C2 UCI MTB XCO Αγώνες,
4 C1 UCI MTB XCO Αγώνες,
4 αγώνες S2 UCI MTB XCS,
1 αγώνας S1 UCI MTB XCS
2 Πρωταθλήματα MTB Βαλκανίων και
4 Εθνικά Πρωταθλήματα Μαραθωνίου MTB

Facebook | Ιστοσελίδα