Ο Μανωλης Ισχακης στο studio | Ραδιοφωνικη εκπομπη ‘To Τransistor’ (10/04/2019)

Ο Γιάννης Χρονόπουλος και η εκπομπή “To Τransistor” φιλοξένησαν τον NLP Coach Μανώλη Ισχάκη, και μέσα από τη συζήτηση των δύο, μάθαμε, με απλά λόγια, το πόσο χρήσιμη είναι η εργαλειοθήκη αυτών των ειδικών και πώς ουσιαστικά κερδίζουμε αυτοπεποίθηση και βελτιώνουμε τη ζωή μας. Τέλος, πήραμε το μήνυμα ότι η εξελικτική διαδικασία στον άνθρωπο δεν σταματάει ποτέ, αρκεί να έχεις κάθε φορά τα σωστά κίνητρα!

Ο ΜΑΝΟΛΗΣ ΙΣΧΑΚΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΑ

Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να εμπνέονται, να σχεδιάζουν και να κάνουν το επόμενο βήμα, έτσι ώστε να ζουν μια χαρούμενη και ήρεμη ζωή, επιτυγχάνοντας τους στόχους που θέλουν και αξίζουν.

Έχω ιδρύσει την Online Ακαδημία της Επιτυχίας στην Ελλάδα που έχει σαν όραμα να βοηθήσει τους άνθρωπους να χρησιμοποιήσουν με κατάλληλο τρόπο το μυαλό, το σώμα και την καρδιά τους έτσι ώστε να ζήσουν μια ευτυχισμένη ζωή. Η βάση για κάθε είδους επιτυχία!

Ποια είναι η δική μου ιστορία;
Όταν ήμουν 22 χρονών έπεσα σε κατάθλιψη, όταν χώρισα με μια κοπέλα που ήμουν πολύ ερωτευμένος. Καθώς περνούσαν τα χρόνια, αυτό είχε τεράστιο αντίκτυπο στη ζωή μου. Στα 26 μου βίωσα την απόλυτη αποτυχία και αδιέξοδο σε όλα τα επίπεδα. Σε προσωπικό, σε συντροφικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι φίλοι μου με είχαν απομακρύνει, τα εισοδήματα μου ήταν 0€, η κατάθλιψη και ο θυμός ήταν οι καλύτεροι φίλοι μου. Είχα φθάσει το σημείο που έπρεπε να επιλέξω… και έτσι πείσμωσα. Άρχισα να μελετώ πιο εντατικά βιβλία και σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης και να τα εφαρμόζω την ίδια στιγμή που τα μελετούσα. Σύντομα, άρχισα να μοιράζομαι τις γνώσεις που λάμβανα από τα σεμινάρια και παρατηρούσα ότι είχαν σημαντικό αντίκτυπο στις ζωές και άλλων ανθρώπων, εκτός από τη δική μου. Μέχρι που κάποια στιγμή μια personal coach μου είπε: Η πορεία της ζωής σου και το ενδιαφέρον σου για τους ανθρώπους Μανώλη είναι αξιολάτρευτα· γιατί δε γίνεσαι coach; Και την άκουσα.

Στα 26 μου άφησα την εργασία μου και ξεκίνησα να κυνηγώ το όνειρό μου. Στα 28 μου έγινα επαγγελματίας coach, στα 30 μου άρχισαν να μου ζητούν να κάνουμε personal coaching από όλη την Ελλάδα, στα 31 μου βραβεύτηκα ως ο καλύτερος ομιλητής από τους Toastmasters, στα 32 μου έγραψα το βιβλίο “NLP! Το κλειδί του μυαλού μας”, το audio book “NLP! Ανακαλύπτοντας την προσωπική μου δύναμη” και το σεμινάριο “Ζήσε με Πάθος!”. Στα 33 μου δημιούργησα το online πρόγραμμα “Οι προϋποθέσεις για μια ευτυχισμένη και πετυχημένη ζωή”, το “Μπορείς” και το σεμινάριο “Πώς να πάρεις τον έλεγχο της ζωής σου στα χέρια σου”. Στα 34 μου άρχισα να κάνω coaching σε Αμερική, Αγγλία, Αυστραλία, Γερμανία, Σουηδία και Ελβετία και στα 35 μου δημιούργησα την online ακαδημία της επιτυχίας.

Στα 36 μου δημιούργησα το online πρόγραμμα #10 εβδομάδων που έγινε ανάρπαστο σε όλο τον κόσμο με τίτλο “Πώς να σχεδιάσεις τη ζωή που πάντα ονειρευόσουν” και στα 38 δημιούργησα την ομάδα “Χαράς & Προσφοράς” που έχει στόχο να μοιράσει χαμόγελα και να αλλάξει τις ζωές των ανθρώπων, γιατί πιστεύω ακράδαντα πως γεννηθήκαμε για να ΖΗΣΟΥΜΕ και όχι για να υποφέρουμε..

Ναι, μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου όπως έκανα και εγώ!
Πλέον, ως Μανώλης, νιώθω το συναίσθημα της πληρότητας, έχοντας ευθυγραμμιστεί με το όνειρό μου. Αυτό που αγαπώ πιο πολύ είναι να βοηθώ τους ανθρώπους να βρίσκουν το πάθος τους και να κυνηγούν το όνειρο τους, γιατί αναρωτιέμαι: Τι νόημα έχει η ζωή χωρίς το όνειρο μας;

Δεν μπορώ να σβήσω τις εικόνες χαράς που έχουν χαραχτεί στο μυαλό μου από ανθρώπους:
– που είχαν κρίσεις πανικού και δεν έβγαιναν από το σπίτι τους και πλέον απολαμβάνουν μια ήρεμη ζωή.
– που είχαν κοινωνική φοβία και πλέον μπορούν να συναναστρέφονται με πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους.
– που ήταν σε οικονομικό αδιέξοδο και πλέον όχι μόνο το ξεπέρασαν αλλά αναπτύσσονται μήνα με το μήνα παρά τις συνθήκες.
– που είχαν κατάθλιψη και τώρα βοηθούν άλλους ανθρώπους να χαμογελάσουν.
– που δεν ήξεραν τι ήθελαν και τώρα κυνηγούν και ζουν τα όνειρα τους.
– που προέρχοταν από διαλυμένες οικογένειες και τώρα απολαμβάνουν μια ευτυχισμένη σχέση.
– που ήταν εξαρτημένοι από το τσιγάρο και πλέον απολαμβάνουν τον αθλητισμό.
– που έκαναν εμετό από την πολυφαγία και τώρα όχι μόνο θρέφονται πιο υγιεινά από τον μέσο άνθρωπο, αλλά απολαμβάνουν αυτήν τη διατροφική συνήθεια.

Ιστοσελίδα | Facebook Profile | Facebook Page

ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

1. Coldplay – Paradise
2. Daniel Fernandes – After All
3. Sting Stevie Wonder – Fragile
4. Hans Zimmer – Time (Pen Perry Remix)
5. IZI – Dying light
6. Pharrell Williams – Happy
7. Sting – A Thousand Years
8. Sting – Englishman In New York
9. Sting – Fields of gold
10. Coldplay – The Scientist
11. Sting & Cheb Mami – Desert rose
12. System of a down – Aerials
13. The Police – Message In A Bottle