Ο Phaser Heartless στο studio | Ραδιοφωνικη εκπομπη ‘To Τransistor’ (03/04/2019)

Ο hip hop παραγωγός, beatmaker & Mc, Phaser Heartless, στην εκπομπή “Το Τransistor“, καλεσμένος του Γιάννη Χρονόπουλου, μίλησε για τη νέα δουλειά του, τη διαδρομή του, αυτά που τον κράτανε ενεργό ακόμα, τις συνεργασίες του σε Ελλάδα και εξωτερικό και μας έδωσε μια μικρή γεύση από δουλειές που συμμετέχει και θα κυκλοφορήσουν  προσεχώς.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤON PHASER HEARTLESS

made by @kyrk_cobain

Ο Phaser εργάζεται σε αυτόν τον τομέα από το 2005 και αριθμεί πάνω από 2000 παραγωγές! Οι ειδικότητές του είναι τα heavy, fat beats σε συνδυασμό με dark samples και η παραγωγικότητά του…

Έχει κάνει πολλές συνεργασίες με καλλιτέχνες, όπως ο Λόγος Απειλή, ο UG (Cella Dwellas),  ο Ruste Juxx,  ο 12ος Πίθηκος,  ο RF, ο Μικρός Κλέφτης, ο Phyrosun, ο Eισβολέας, Explicit,  Lex,  Sadomas, Υψηλός πυρετός, Twinsanity, Gio Melody, Xino, Fullface, ODV, Raska, Contantine το G, Relik, JKone, Dj Cutbrawl, Overflow n’ Dj Τhe Boy, Raf,  Apexeis, Pero, Dj Xquze, ΤΜΚΚ και πολλούς άλλους!

Συνεργάζεται με την ανεξάρτητη ελληνική εταιρεία απο την Θεσσαλονίκη, IAMHIPHOP. Τελευταία του προσωπική δουλειά, το άλμπουμ “Από τα μάτια των θνητών“, που κυκλοφόρησε 19 Φεβρουαρίου 2019.

Σήμερα, ο Phaser είναι 27 ετών, σπουδάζει τεχνικός δικτύων, σκέφτεται το μέλλον του στην Ελλάδα, που βγαίνει από την κρίση με αργά βήματα, αλλά και πώς μπορεί να προσφέρει στη μουσική βιομηχανία κάτι πρωτοποριακό! “Η μουσική δημιουργία είναι μια ευλογία και μια κατάρα, που εργάζονται μαζί…” συνηθίζει να λέει, όταν αναφέρεται στη μεγάλη του αγάπη.

Facebook page | Soundcloud | Twitter | You Tube

ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

1. Phaser – Ακούς τα βήματα
2. Mobb Deep – Survival of the fittest
3. Mικρός Kλέφτης – Πρωταπριλιά freestyle
4. N.W.A. – Straight outta compton
5. Phaser – Από τα μάτια των θνητών ft. Λόγος Απειλή
6. Phaser – Γενετικό υλικό ft. Μικρός Κλέφτης
7. Phaser – Καθένας μόνος
8. Phaser – Μεγαλωμένος αλλιώς ft. MR. EMOR
9. Phaser – Χλωμό
10. Rakim – When I b on tha mic
11. 2pac feat. Dr. Dre – California love
12. Phaser – Θεούς και δαίμονες ft. Slogan
13. U.G. (of Cella Dwellas) – Portals (Phaser Heartless Remix)
14. Biggie Smalls – Sky’s the limit
15. Phaser – Χλωμό