Ο Νικολας Γεωργανης στο studio | Ραδιοφωνικη εκπομπη ‘To Τransistor’ (11/12/2019)


Ο Νικόλας Γεωργανής, νέος καλλιτέχνης, φιλοξενήθηκε από τον Γιάννη Χρονόπουλο, λίγη ώρα προτού ανέβει στη σκηνή, και μας μίλησε για την πολύπλευρη καλλιτεχνική του δραστηριότητα και τη φετινή του εμπερία, ως μέλος του θιάσου της ‘Παριζιάνας’ στο θέατρο Broadway.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΓΕΩΡΓΑΝΗΣ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, απόφοιτος του ΤΕΙ Αθηνών Δημόσιας Υγιεινής και μετέπειτα αεροσυνοδός στην Ολυμπιακή Αεροπορία. Με μουσικές, θεατρικές σπουδές και ενασχόληση με τον χορό, σύντομα βρίσκει τον δρόμο του στον χώρο του θεάματος, με τη συμμετοχή σε συναυλίες και μουσικά σχήματα από το 2000 και από το 2016 μπαίνει δυναμικά στον χώρο του θεάτρου, πρωταγωνιστώντας στην πρώτη του θεατρική παράσταση με τίτλο “Δικός Σου”, του Γιώργου Αγγελίδη, σε σκηνοθεσία Β. Τσίλογλου.

Θα ακολουθήσουν το “Δείπνο Βασιλισσών” (θέατρο ΠΚ) και το “Ύποπτη για τον Φόνο μου” (θέατρο Βαφείο), “Η σιωπή δεν είναι χρυσός” (θέατρο Broadway) του Μαυρίκιου Μαυρικίου, με πιο πρόσφατη τη συμμετοχή στην “Παριζιάνα” (θέατρο Broadway) του Γιάννη Δαλιανίδη, σε σκηνοθεσία Αντώνη Λουδάρου. Επίσης, φέτος συμμετέχει στην παιδική παράσταση “Σταχτοπούτα” (θέατρο Broadway).

Παράλληλα, συμμετέχει σε τηλεοπτικές σειρές (“Daddy Cool” “ΣΥΜΜΑΘΗΤEΣ”, “Παρθένα Ζωή”, “Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια”, “Αν ήμουν πλούσιος” ΑΝΤ1, «Ελεύθερη σχέση» OPEN TV) και κινηματογραφικές ταινίες (Do It Yourself’’ σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τσιλιφώνη, “ΚΑΖΑΤΖAΚΗΣ” σε σκηνοθεσία Γιάννη Σμαραγδή, “RE ACTION” σε σκηνοθεσία Αρτέμη Σαμοθράκη,  ‘‘THE PRIMARY FACTOR’’ σε σκηνοθεσία HICARU FUJJI, «Βγες και Πες» σε σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα).