Ο DJ Best Seller στο studio | Ραδιοφωνικη εκπομπη ‘To Τransistor’ (16/06/2020)


Ο Γιάννης Χρονόπουλος φιλοξένησε τον DJ Best Seller στην πρώτη του συνέντευξη μετά την πανδημία και στην ενδιαφέρουσα συζήτησή τους, ακούσαμε την άποψη του καλεσμένου μας για τη νυχτερινή διασκέδαση, στη νέα εποχή των “ασφαλών” συνθηκών, τις εμπειρίες του από την επαγγελματική του διαδρομή σε διάφορες χώρες του εξωτερικού και ακούσαμε, φυσικά, δείγματα της δουλειάς του.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ DJ BEST SELLER

Η «ερωτική του σχέση» με τη μουσική ξεκίνησε από την τρυφερή ηλικία των 6 ετών και έχει οδηγήσει σε μια γόνιμη καριέρα 25 ετών στη μουσική. Η φήμη του Best Seller βασίστηκε σταθερά στα δυναμικά του σύνολα που έχουν εκτελεστεί τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.  Το εξαιρετικά ενεργητικό και ενθουσιώδες στιλ του είναι απόδειξη του πάθους του και της κατανόησης της μουσικής. O DJ Best Seller έχει αναδείξει τα ταλέντα του παγκοσμίως, από τις ιστορικές πόλεις της Ευρώπης (όπως η Αθήνα και η Κολωνία), μέχρι τα νησιά της Ελλάδας. Είναι resident dj στο Space Dance και στο Tropicana Beach Bar, στη Μύκονο. Eχει δημιουργήσει μια τρομερή φήμη στη χώρα του, γεγονός που του επέτρεψε να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της ζωντανής ελληνικής ηλεκτρονικής σκηνής χορού. Eχει ήδη ολοκληρώσει 2 Αυστραλιανές περιοδείες στα μεγαλύτερα clubs της χώρας – TRAK (Μελβούρνη), Alumbra (Μελβούρνη), Neverland (Μελβούρνη), Silk Road (Μελβούρνη), Bill Boards (Μελβούρνη), Ocean Blue (Μελβούρνη), Μόδα Lounge (Μελβούρνη), Home (Darling Harbour, Sydney) και Pontoon (Darling Harbour, Sydney), για να αναφέρουμε μερικά…

Το 2009 κυκλοφορεί μαζί με τον Stefano Pain το κομμάτι “Insanity”, ένα κομμάτι που τράβηξε την προσοχή του Nari Milani, ο οποίος αποφάσισε να το ανακαινίσει για την κυκλοφορία μέσω RISE RECORDS.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην Αυστραλία το 2010, συνεργάζεται με την φιναλίστ του Australian Idol, παράγοντας ένα αποπνικτικό καλοκαιρινό κομμάτι «feel good» με τίτλο: «Laura Simone – Season for Love (Best Seller Club Mix) », η οποία υπογράφηκε και κυκλοφόρησε απο την Subsonic Records, Australia (2010).

Το 2011 ήταν μια γόνιμη χρονιά για τον Best Seller, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τη μίξη του επιτυχημένου τραγουδιού της Ιmany «You Will Never Know». Αυτό το ανεπίσημο remix έλαβε τεράστιο ραδιόφωνικο airplay και βρίσκόταν στις λίστες κλαμπ στην Ελλάδα, την Αλβανία, την Ιταλία, την Τουρκία, το Λίβανο, την Κύπρο, τη Λιθουανία, το Κοσσυφοπέδιο, την Πολωνία και τη Λιθουανία, έχει συγκεντρώσει συλλογικά περισσότερες από 5 εκατομμύρια προβολές στο Youtube και ήταν μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες για το καλοκαίρι του 2012.

Το 2012 ο Best Seller υπογράφει την ανεξάρτητη αυστραλιανή χορευτική ετικέτα «SUPASTAR RECORDS», η οποία έχει επηρεάσει άμεσα την καριέρα του, επιτρέποντάς του να συνεργαστεί με την Universal Music Greece και την Universal Music Australia. Την ίδια χρονιά αναμιγνύει ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα στην Ελλάδα “Melisses” και το κομμάτι τους “More than That”.

Το 2013, μετά την τρίτη του εμφάνιση στην Αυστραλία, υπογράφει με την Universal Music Australia για τα remixes του επερχόμενου single “Threads of Silence” από την Karise Eden, η οποία ήταν ο νικητής του Αυστραλιανού “The Voice”. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, κυκλοφορεί το πρώτο του μικτό CD με τίτλο “PIXI” [COBALT MUSIC], το οποίο είναι το πρώτο επίσημο CD EDM στην Ελλάδα. Επίσης, κυκλοφορεί το κομμάτι του «Lullaby» με το Bootylicious Records, ένα κομμάτι που συμπεριλήφθηκε αμέσως στο Bootylicious ’Miami 2014 Compilation CD. Την ίδια χρονιά (2014) κυκλοφορεί το μεγάλο του single «We Run Away» με τον Chris Kid, επίσης από την Cobalt Music.

Όλη η συνεργατική δουλειά του Best Seller επιδιώκει να αναδείξει την αποφασιστικότητα και τη δέσμευσή του να φέρει υψηλής ποιότητας χορευτική μουσική στα κλαμπ του κόσμου.

Instagram | Soundcloud  | Twitter | Facebook | YouTube

ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

1. Imany – You Will Never Know (Best Seller Radio Cut Remix)
2. Best Seller feat. Chris Kid – We Run Away (Radio Edit)
3. Melisses – More Than That (Best Seller Summer Nights Remix)
4. Karise Eden – Threads of Silence (Best Seller Club Mix)
5. Kon Cept feat. Giorgina – Non Stop (Best Seller Remix)
6. London Grammar – Nightcall (Best Seller Mix)M
7. Best Seller feat. Chris Kid – We Run Away (Alternative Mix)
8. REM – Drive (Best Seller Remix)
9. Snap – Exterminate (Best Seller Remix)
10. Visage – Fade to grey(Best Seller Remix)
11. Cutting Crew – Died in your arms (Best Seller Dark Mix)
12. Zac F – Angelo Mio (Best Seller Remix)
13. Chris Rea – Road to Hell (Best Seller Remix)