Η Παυλινα Βουλγαρακη στο studio | Ραδιοφωνικη εκπομπη ‘Λακερδα χωρις νερο’ (08/06/2018)

Στα πλαίσια της εμφάνισής της, ως πρώτη επισκέπτης στην Ταράτσα του Φοίβου, τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018, η αγαπημένη μας Παυλίνα Βουλγαράκη είχε μια συνάντηση “express” με τον Theodore aka ‘Evil Chef’, στην εκπομπή ‘Λακέρδα χωρίς νερό’,  την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΥΛΙΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ

Θα ακούσουμε για πρώτη φορά το όνομά της το Φθινόπωρο του 2012, όταν ως μέλος της Houseband θα ανεβαίνει στη σκηνή του Σταυρού του Νότου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο για δυο χρόνια.

Την ίδια περίοδο, στον ίδιο χώρο, θα βρεθεί στο πλάι του Δημήτρη Κοργιάλα και χάρη σε αυτόν θα μοιραστεί τη σκηνή με την Ευρυδίκη και τη Μελίνα Ασλανίδου.

Το Φθινόπωρο του 2014 αλλάζει στέκι και στο πλευρό του Μπάμπη Στόκα, αυτή τη φορά, εμφανίζεται στο Ρυθμός stage, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, σε μια συνεργασία που επισφραγίζεται με το ντουέτο τους «Λαβύρινθοι» σε στίχους και μουσική της ίδιας, κομμάτι που κέρδισε τις πρώτες θέσεις στα ραδιοφωνικά airplays και στις καρδιές του κόσμου.

Λίγες εβδομάδες αργότερα κυκλοφορεί το ομώνυμο album της σε κομμάτια κυρίως δικά της, αλλά και με τις συμμετοχές του Σταμάτη Μορφονιού (Στίχοι/Μουσική: Άγριος Τσακωμός, Φύγε) και του Δημήτρη Παπαβομβολάκη (Μουσική: Never grow old). Ένα σπάνιο πρώτο βήμα,  που ανέδειξε την Παυλίνα Βουλγαράκη σε ένα από τα πιο ελπιδοφόρα ονόματα στο ποιοτικό ελληνικό τραγούδι, εκπλήσσοντας κυρίως για τους καθηλωτικούς βιωματικούς στίχους του -γραμμένους από την ίδια- και για μια ξεχωριστή στο χρώμα & στην ερμηνεία γυναικεία φωνή που όμοιά της είχε πολλά χρόνια να προκύψει. Παράλληλα, συνοδεύει τον Μπάμπη Στόκα στις εμφανίσεις του σε όλη την Ελλάδα.

Αμέσως μετά αρχίζει η συνεργασία της με τον Μανώλη Μητσιά, την Φωτεινή Βελεσιώτου και τον Μπάμπη Στόκα στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο τον χειμώνα του 2014-2015. Ένα πρόγραμμα που αντιπροσώπευε τέσσερις διαφορετικές εποχές, από τέσσερις διαφορετικούς ηλικιακά και ρεπερτοριακά καλλιτέχνες και κέρδισε κριτικές και το ενδιαφέρον του κοινού.

Ολοκληρώνοντας τις εμφανίσεις τους με μεγάλη επιτυχία, η Παυλίνα έκανε κάποιες εμφανίσεις δίπλα στον συνθέτη Παναγιώτη Καλαντζόπουλο.

Τον χειμώνα του 2016 ανέβηκε και πάλι στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου δίπλα στον Γιάννη Κότσιρα και τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, στην επιτυχημένη μουσική παράσταση «Παραγγελιά», η οποία παρατάθηκε για αρκετές εβδομάδες.

Παράλληλα, η Παυλίνα συνόδευε τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στις εμφανίσεις του σε όλη την Ελλάδα μέχρι και το φθινόπωρο του 2017.

Τα τέσσερα τελευταία χρόνια που η τραγουδοποιός ασχολείται ενεργά με την μουσική, έχει συνεργαστεί και με καλλιτέχνες της γενιάς της όπως ο Σταμάτης Μορφονιός, ο Χρήστος Νινιός, η Μιρέλα Πάχου.

Το Μάρτιο του 2017 ανεβαίνει στη σκηνή του Σταύρου του Νότου Plus για να παρουσιάσει, για πρώτη φορά, με την μπάντα της, σε πρώτο πρόσωπο, το μουσικό της κόσμο για περιορισμένες παραστάσεις, όπου, μετά από τη ζεστή ανταπόκριση του κοινού, συνεχίζει τις εμφανίσεις της για δύο παραστάσεις ακόμη.

Το καλοκαίρι του 2017 εμφανίζεται σε μουσικές σκηνές της Ελλάδος με τη λαϊκή ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης», ερμηνεύοντας σπουδαία έργα του μεγάλου συνθέτη. Παράλληλα, έκανε και προσωπικές εμφανίσεις με απόλυτη επιτυχία σε διαχρονικούς κι αγαπημένους χώρους, όπως το κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης» στο Ηράκλειο Κρήτης και το River Party στο Νεστόριο Καστοριάς.

Το φθινόπωρο του 2017 κυκλοφορούν οι «ΜΩΒ ΚΑΛΗΝΥΧΤΕΣ», το επόμενο, προσεκτικά δουλεμένο, μουσικό βήμα της ταλαντούχου τραγουδοποιού με τον ασυνήθιστο χαρακτήρα.

Ευαίσθητος, διαφορετικός, μεστός σε εικόνες και αισθήματα, ρομαντικός με έναν σύγχρονο τρόπο, με αναπάντεχες στιγμές που εκπλήσσουν με την τόλμη τους, με στίχους προσωπικούς από μια φωνή με δικό της χαρακτήρα, οι «ΜΩΒ ΚΑΛΗΝΥΧΤΕΣ» είναι ένας δίσκος-υπογραφή της Παυλίνας Βουλγαράκη, με τον οποίο συνάπτει συμβόλαιο με το μέλλον.

Το πρώτο δείγμα από αυτό το άλμπουμ που η Παυλίνα Βουλγαράκη ετοίμαζε καιρό, κυκλοφόρησε πέρυσι. Ήταν το πολύ δυναμικό «Φέρ’τα Μου Όλα Πίσω», μια μίξη του παραδοσιακού με το ροκ και την αναπάντεχη συμμετοχή του θρυλικού Ψαραντώνη, ένα τραγούδι που φανέρωσε εξαρχής με τον πιο άμεσο τρόπο ότι η τραγουδοποιός και οι συνεργάτες της είχαν εντωμεταξύ πειραματιστεί χωρίς προκαταλήψεις, προκειμένου να γεννηθεί το νέο ύφος & ένας διαφορετικός ήχος για την Παυλίνα. Πρόσφατα, επίσης, κυκλοφόρησε και το δεύτερο single του δίσκου, η μπαλάντα «Εσένα Περιμένω».

Τον Οκτώβριο 2017 έκανε τέσσερις παραστάσεις στο Σταυρό του Νότου Club οι οποιες παρατάθηκαν με άλλες δύο στο “Κρεμλίνο live stage” στον Πειραιά.

Το 2018 βρίσκει την Παυλίνα ξανά στον Σταυρό του Νότου με την μπάντα της να ολοκληρώνει αυτόν τον κύκλο τον παραστάσεων στην Αθήνα με δυο εμφανίσεις τις Πέμπτες 22 & 29 Μαρτίου.

Η Παυλίνα συνεχίζει τις εμφανίσεις της σε όλη την Έλλαδα οι οποίες ανακοινώνονται μέσα από την σελίδα της, ενώ τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 θα είναι η πρώτη “επισκέπτης” στην Ταράτσα του Φοίβου!

Facebook page | Instagram |

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Η Ταράτσα του Φοίβου παρουσιάζει:

ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ: ΠΑΥΛΙΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ

Η ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ… AIRBNB!

Ο Φοίβος Δεληβοριάς διαθέτει κάθε Δευτέρα του Ιουνίου, του Ιουλίου και του Σεπτεμβρίου, ωραία Ταράτσα στο Γκάζι -με όλα τα κομφόρ και με σέβη στην Ακρόπολη και στον Λυκαβηττό- για ημιδιαμονή με το σύστημα airbnb!

Αν είστε καλλιτέχνης, εκλεκτός και ανήσυχος και σας αρέσουν τα βράδια του καλοκαιριού στην Αθήνα και τα παλιά, λαμπερά αναψυκτήρια,  δεν έχετε παρά να απαντήσετε στην αγγελία του και να γίνετε ο «Επισκέπτης της Δευτέρας».

Η «Ταράτσα του Φοίβου» γίνεται για μία Δευτέρα τελείως δική σας και ο Φοίβος θα είναι εκεί για κάθε βοήθεια, κυρίως όμως για να σας απολαύσει.

Αν τον χρειάζεστε, ανεβαίνει και στο stage και λέτε και κανένα τραγούδι μαζί.

ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ: ΠΑΥΛΙΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ – ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ

Πρώτη που απάντησε στην αγγελία μας η αγαπητή μας τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Παυλίνα Βουλγαράκη, η οποία μας έγραψε μάλιστα χαρακτηριστικά:

«Αγαπητέ Φοίβο, αφήνω για λίγο Λαβυρίνθους και για πάντα θύτες και πιόνια κι έρχομαι Ταράτσα για επίσκεψη και ποδαρικό».

Ο σπιτονοικοκύρης της απάντησε πανευτυχής «Εσένα περιμένω!».

H Παυλίνα Βουλγαράκη έρχεται με φόρα από ένα χειμώνα με sold-out εμφανίσεις στην Αθήνα (Σταυρός του Νότου, Κρεμλίνο), το Ηράκλειο και τα Χανιά, τη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα έχοντας μαζί της τους δύο προσωπικούς της δίσκους.

Ανεβαίνει στην πιο όμορφη ταράτσα της Αθήνας για να μοιραστεί με τον κόσμο την αγάπη της γι’ αυτή την πόλη που της δίνει έμπνευση και αφορμή για να γράφει στίχους, για να διηγηθεί στον Φοίβο ιστορίες από τους «Λαβύρινθους» και να αφήσει τα τραγούδια από τις «Μωβ Καληνύχτες» της να ταξιδέψουν σαν φωτεινά φαναράκια στον ουρανό.

Ε, αν κάνει και λίγη φασαρία παραπάνω, δείξτε κατανόηση. Έτσι είναι τα rock κορίτσια στις καλοκαιρινές ταράτσες.

Η «Ταράτσα του Φοίβου» είναι λοιπόν πανέτοιμη να την υποδεχτεί και ο Φοίβος να συμμετάσχει φιλικά στο live της.

Δευτέρα 11 Ιουνίου όλοι εκεί!

Info:
Δευτέρα 11 Ιουνίου
Ώρα έναρξης: 21:00
Ώρα εισόδου κοινού: 19:30
Ταράτσα του Φοίβου: Ιερά Οδός 13 -15 Γκάζι

Συντελεστές:
Μουσικοί:
Μπάσο – φωνή : Κωστής Βήχος
Βιολί – φωνή: Μιχάλης Βρέττας
Πιάνο – Φωνή: Γιώργος Κουρέλης
Κιθάρα: Γιώργος Καρδιάνος
Τύμπανα: Αλέξης Σταυρόπουλος
Ηχοληψία: Νίκος Παπάς
Φωτισμοι: Μενέλαος Ορφανός
Σχεδιασμός Αφίσας: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς
Κινηματογράφηση: Χρήστος Γκίνης
Παραγωγή: PROSPERO, www.prospero.com.gr

Τιμές εισιτηρίων καθήμενων:
Α ΖΩΝΗ: 20 ΕΥΡΩ
Β ΖΩΝΗ: 15 ΕΥΡΩ

Οι θέσεις καθήμενων είναι σε τραπέζια των 12 και των 8 θέσεων και οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους ότι θα κάθονται μαζί με άλλους. Η αγορά εισιτηρίου περιλαμβάνει τη θέαση του προγράμματος, για την οποία η αγορά ποτού δεν είναι υποχρεωτική. Για όσους πελάτες επιθυμούν να καταναλώσουν ποτά ή αναψυκτικά, θα υπάρχει τιμοκατάλογος στα τραπέζια.

Τιμή εισιτηρίου για bar και εξώστη καθήμενων:
13 ΕΥΡΩ (με δώρο μία μπύρα)

Προπώληση εισιτηρίων:
TICKET SERVICES
– Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
– Τηλεφωνικά: 2107234567
– Online: www.ticketservices.gr / https://www.ticketservices.gr/event/o-episkeptis-tis-deyteras-stin-taratsa-tou-foivou/
– Καταστήματα PUBLIC – http://bit.ly/2qf9Pw0
Πληροφορίες – κρατήσεις: 210 3428272

ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

  1. John Cale – American Psycho Piano Theme
  2. Show’s spot – Ανακρισούλα
  3. Παυλίνα Βουλγαράκη – Let’s never grow old
  4. Παυλίνα Βουλγαράκη – Φύγε
  5. Παυλίνα Βουλγαράκη – Eκείνη
  6. Παυλίνα Βουλγαράκη – Έλα λίγο πιο κοντά
  7. Παυλίνα Βουλγαράκη & Μπάμπης Στόκας – Λαβύρινθοι
  8. Παυλίνα Βουλγαράκη – Τίποτα
  9. Παυλίνα Βουλγαράκη – Εσένα περιμένω
  10. Παυλίνα Βουλγαράκη – Φερ’τα μου όλα πίσω (συμμετέχει ο Ψαραντώνης)
  11. Παυλίνα Βουλγαράκη – Μόνο στα παραμύθια
  12. Παυλίνα Βουλγαράκη – Μη με ρωτάς
  13. Παυλίνα Βουλγαράκη – Μ’ ένα τραγούδι παλιακό
  14. Παυλίνα Βουλγαράκη – Μωβ καληνύχτες